ADWOKAT - GNIEZNO |
Autor |
Wiadomość |
a4tech
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 10:17 ADWOKAT - GNIEZNO
|
|
|
Poszukuję najlepszego adwokata specjalizującego się w sprawach karnych w Gnieźnie. Z góry dziękuje. |
|
|
|
 |
newager
PO jest mniejszym złem

|
|
|
|
 |
a4tech
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 11:54
|
|
|
Ok, dzięki za ten link. To którego polecasz ? |
|
|
|
 |
newager
PO jest mniejszym złem

|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 12:01
|
|
|
Nie mogę Pracuję u konkurencji Ale popytaj innych forumowiczów. |
|
|
|
 |
kasztan
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 21:58
|
|
|
Uczciwie, polecam pana Milana Sfore.
wyciągnał mnie z niezłego kryminalnego bagna z 12 zbił mi na zawias, dzieki niemu moge cieszyć sie wolnością
tanio nie jest, ale profesjonalnie poukładane jeżeli sprawa toczy się w gnieznie. |
|
|
|
 |
silver
pasjonat historii regionu
|
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 18:29
|
|
|
...bo najpierw trzeba pomyśleć, a później robić...
Sorry, musiałem. Reszta bez komentarza. |
|
|
|
 |
newager
PO jest mniejszym złem

|
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 18:46
|
|
|
kasztan napisał/a: | wyciągnał mnie z niezłego kryminalnego bagna z 12 zbił mi na zawias | Takie bajki to możesz opowiadać dzieciom. Żaden sędzia nie zejdzie z 12 lat w akcie oskarżenia na zawiasy. To, że przestępstowo miało widełki do 12 lat nie znaczy, że tyle Ci groziło. Albo jesteś gwałcicielem, albo masz trupa na sumieniu, albo - co najbardziej prawdopodobne - próbowałeś po pijaku dać policjantowi w łapę "za odstąpienie od wykonywania czynności służbowych".
Przy okazji - nazywa się Swora |
|
|
|
 |
elvis
|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 10:00
|
|
|
Racja Newager.
Cytat
profesjonalnie poukładane jeżeli sprawa toczy się w gnieznie.
Nie ma być poukładane. Sprawy się nie załatwia ale prowadzi.
A co jak sprawa trafia do Poznania? |
|
|
|
 |
newager
PO jest mniejszym złem

|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 10:15
|
|
|
elvis napisał/a: | A co jak sprawa trafia do Poznania? | Sprawy z 335 kpk do Poznania zwykle nie trafiają Bo wtedy zamiast zawiasów przeważnie jest kara bezwzględna. |
|
|
|
 |
kasztan
|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 11:46
|
|
|
Widze ze w gnieźnie, nadal same spoleczniaki hehehe.
nie bede się chwalił, paragrafami, bo nie ma czym.
od 2 lat do 12 pozbawiania wolności, powinieneś wiedzieć skoro, z Ciebie taki kodeks karny
Uczciwie, polecam adwokata, którzy może pomóc komuś w potrzebie a nie klepać puste frazesy przed sądem.
Sądy, są dla ludzi , adwokaci tez. wiec nie wmawiaj mi ze opwiadam bajki prawilniaku. |
|
|
|
 |
newager
PO jest mniejszym złem

|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 13:42
|
|
|
kasztan napisał/a: | Widze ze w gnieźnie, nadal same spoleczniaki hehehe. | Nie rozumiem chyba. kasztan napisał/a: | nie bede się chwalił, paragrafami, bo nie ma czym. | To po co zacząłeś temat? kasztan napisał/a: | od 2 lat do 12 pozbawiania | Innych widełek z "12" nie ma. kasztan napisał/a: | powinieneś wiedzieć skoro, z Ciebie taki kodeks karny | W grę wchodzi jeszcze rozbój z 280. kasztan napisał/a: | Uczciwie, polecam adwokata | Ja z pewnych względów nie mogę go polecić, ale mogę nie zaprzeczyć Twoim słowom. kasztan napisał/a: | Sądy, są dla ludzi | Jak najbardziej. kasztan napisał/a: | adwokaci tez | Ależ oczywiście! kasztan napisał/a: | wiec nie wmawiaj mi ze opwiadam bajki | Bajką jest to, że w a/o miałeś 12 lat, a cudowny pan adwokat wybłagał u Ciebie zawiasy - bo tak należy interpretować Twoje słowa. Dostałeś zawiasy, bo:
a) byłes potulny na sali rozpraw,
b) prokurator żądał nie więcej niż 2 lata,
c) prawodopodobnie to Twój pierwszy wyrok.
Znam zarówno dr. Sworę, a także jego metody działania. kasztan napisał/a: | prawilniaku | |
|
|
|
 |
silver
pasjonat historii regionu
|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 20:03
|
|
|
Kasztan! Tak się czuję gdy czytam Twoje brednie...
 |
|
|
|
 |
qasanek
|
|
|
|
 |
Gezbar
|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2016 08:56
|
|
|
Nie ma to jak windykacja należności poznań oni ci ogarną właśnie wszystkie problemy jest to dobra kancelaria sam sobie korzystam z niej cały czas. |
|
|
|
 |
Natara
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2016 21:35
|
|
|
Ja z kolei słyszałam same dobre opinie o Kancelarii Adwokackiej P. Buczak http://adwokatbuczak.pl/. Sama może jeszcze nie miałam takich zatargów z prawem, by mi groziła utrata wolności, ale po znajomych słyszy się to i owo. Sama z kancelarii korzystałam jedynie w kwestii doradztwa i mogę jedynie potwierdzić kompetencję. |
|
|
|
 |
adameks
|
Wysłany: Wto Sty 10, 2017 09:41
|
|
|
Korzystałem w sprawie cywilnej z Kancelarii Radosława Szczepaniaka.
Świetny kontakt i duże zaangażowanie w sprawę.
Sprawa była trochę skomplikowana - zawiłości spadkowo rodzinne, ciężko było się dogadać, ale w rozmowy włączył się Pan Mecenas i sprawa ruszyła z kopyta, czekamy tylko na sprawę w sądzie.
Polecam https://www.szczepaniak-adwokat.pl
|
|
|
|
 |
|