[sparing] Start Gniezno - GKM Grudziądz (28.03) |
Autor |
Wiadomość |
pawelek

|
Wysłany: Pią Mar 28, 2014 18:42 [sparing] Start Gniezno - GKM Grudziądz (28.03)
|
|
|
Jeszcze nikt nie wieszczy awansu?
Za nami pierwszy sparing, niestety nie mogłem się pojawić... Patrząc na suche wyniki, na pewno cieszy postawa juniorów na tle tej samej formacji gości. A reszta? |
|
|
|
 |
radkoski
Gniezno/Winiary

|
Wysłany: Pią Mar 28, 2014 20:15
|
|
|
Carbon Start Gniezno - 52
9. Adrian Gomólski - 8 (2,3,3,-)
10. Maciej Fajfer - 2 (0,1,1,0,0)
11. Damian Adamczak - 10+1 (1,3,2,3,1*)
12. Rohan Tungate - 2 (t,1,d,1)
13. Bjarne Pedersen - 9+1 (3,-,1*,2,3)
14. Michał Piosicki - 5 (3,1,1)
15. Adrian Gała - 7+1 (2*,1,2,2)
16. Wadim Tarasienko - 9 (3,3,3)
Ogólnie nie mam pytań - pozytywnie, choć niestety nie byłem.
Pytanie czy z "pierwszym garniturem" z Grudziądza będzie też się tak jechało...znów w I lidze |
|
|
|
 |
Wesol
Wiek: 28 Dołączył: 23 Maj 2007 Posty: 299 Skąd: Cielimowo
|
Wysłany: Pią Mar 28, 2014 20:19
|
|
|
Świetny Wadim, dobry na starcie, szybki na dystansie - jak dla mnie pewne miejsce w składzie. Adrian Gomólski również dobrze, także pewne miejsce w składzie. Damian Adamczak niby punkty są, ale wolny i nieporadny takie odniosłem wrażenie, na obecną chwilę na pewno nie zachwyca. Juniorzy jak widać po wynikach bardzo dobrze, Bjarne swoje pojechał, 10-12pkt w meczu powinien robić.
Zostają dwa miejsce do obsadzenia, jedno pewnie dla Davidssona, a drugie weźmie ktoś z dwójki Skórnicki - Adamczak. Trening treningiem, ale utwierdziłem się tylko, że w Grudziądzu spokojnie możemy uniknąć pogromu.
Zastanawia mnie co innego, kto na siłę wciska Macieja do składu? Rozumiem, że to sparing, ale czy naprawdę ktoś liczy że ten zawodnik odpali? czy nie lepiej dać jeden bieg więcej innym? |
|
|
|
 |
r1
69

|
Wysłany: Sob Mar 29, 2014 05:52
|
|
|
Generalnie cały skład na plus. Zaskoczył Wadim, Adrian i Gała. Swoje jedzie Bjarne. Jeśli do tego dojdzie Jonas i Skóra albo Damian to jestem spokojny o utrzymanie. Ale oczywiście liga wszystko zweryfikuje. |
|
|
|
 |
Branch

|
Wysłany: Sob Mar 29, 2014 07:41
|
|
|
śmieszne są te zachwyty i proroctwa po jednym treningu punktowanym...kiedyś tez kilka lat temu jechaliśmy do Ostrowa na pierwszym mecz i miało być dobrze(bo mieliśmy powalczyć tylko z Wegrzykiem,Bruchaiserem,Maxem itd.) a skonczylo się 61-32 a co było dalej w trakcie sezonu to lepiej nie wspominać.
Cieszy na pewno postawa Adriana ale liga to będzie zupełnie inna bajka.Pedersen raczej będzie robił 10pkt na mecz tylko ze raz może to być i 15pkt a za tydzień już tylko 5pkt.Co do reszty to na razie wielka niewiadoma. |
|
|
|
 |
zandir
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2014 08:16
|
|
|
Wesol napisał/a: | Zastanawia mnie co innego, kto na siłę wciska Macieja do składu? Rozumiem, że to sparing, ale czy naprawdę ktoś liczy że ten zawodnik odpali? czy nie lepiej dać jeden bieg więcej innym? |
No własnie, nikt nie zauważa że ten zawodnik nie nadaje się na starty 1szo ligowe, jednak z uporem maniaka wystawiany i zaliczajacy po 5 biegów. Brawo dla chłopaków za jazde Wadima byłem pewnien on zawsze gdy był z długopisami notował bdb występy. Brawo również dla Adika mam nadzieje że wróci stary dobra Gomóła, ci do Damina pamiętajcie że chłopak miał mało jazd, ale z niego będą "ludzie" co pokazał nam już w zeszłym roku. Coraz bardziej podoba mi sie nasz skład, ładnie walczył w Lesznie, pokazał chęć do jazdy wczoraj. BRAWO |
|
|
|
 |
godziu

|
Wysłany: Sob Mar 29, 2014 09:29
|
|
|
Jak widać po wynikach fajny meczyk, szczególnie postawa naszych chłopaków cieszy.... Jeszcze doliczając Jonasa i Skórę.... można będze "dość często bić brawa" na W 25 po czterech kółkach...:-)
Brawo dla kibicujących wczoraj chłopaków za liczne gwizdy przy każdym wyjeździe dla pewnego "Ułomnego rajdera".... |
|
|
|
 |
|
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|
|